Brunssit, Brunssit Hakaniemi, Brunssit Helsinki, Lauantaibrunssi, Sunnuntaibrunssi
Comments 2

Bar Kuja – Hakaniemen helmi

SYY SIIHEN, että Bar Kujan brunssilla käydään on luonnollisesti vohvelit. Ainoa ongelma on, että hyvälaatuista ja maistuvaa ruokaa on tarjolla niin paljon, että vohveleiden syöminen täytyy suunnitella etukäteen ruokaohjelmaan.

2-Bar-Kuja

Olen käynyt Bar Kujan brunssilla kaksi kertaa. Sekä paikkaa että pöytävarauksen tekemistä etukäteen voi suositella muillekin. Lauantaisin ja sunnuntaisin katettu brunssi maksaa 18 euroa, mikä on hyvä hinta tästä kokonaisuudesta. Kotisivulla mainitaan, että valikoima vaihtelee viikoittain, mutta jos joku on varmaa niin se, että ruoka on valmistettu itse. Brunssikeijo arvostaa!

On niin monta paikkaa, missä ruoka kipataan suoraan paketista tarjottimelle. Bar Kuja ei kuulu niihin. Samanhintainen brunssi Ekbergillä on kurjuusvalovuosien päässä tästä, mutta siitä lyhyt arvostelu myöhemmin.

3-Bar-Kuja

Bar Kujan ruokatarjonta on laaja. Syötävää riittää sekä kasvis- että liharuuan ystäville. Vertailin vuoden 2014 marraskuun listaa tämän viikkoiseen ja olen erityisen innostunut siitä, että sama runsaus ja tasokkuus näyttää jatkuvan.

4-Bar-KujaLeipäkorin valikoimakin on itse samana aamuna leivottua.

Bar-Kuja

Tämä brunssi ansaitsee viisi Keijoa viidestä mahdollisesta.

+ ystävällinen palvelu
+ kiva tila
+ hyvä ruoka
+ vohvelit
+ kaikki toimii

Hinta: 18 €
Osoite: Hakaniemenkatu 7, 00530 Helsinki
ATK: http://www.kujabarbistro.fi/fi/brunssi

Aukiolo:
Yhden kattauksen lauantaibrunssi klo 11-13:00
Sunnuntaibrunssin kattaukset klo 10:30, 12:30 ja 14:30
Muista pöytävaraus!

Millainen kokemus sinulla on Bar Kujan brunssista? Kommentoi alle.

1 kommentti

Jätä kommentti