Itse tein
Jätä kommentti

Punajuuritahna

SYKSYLLÄ ON täydellinen ajankohta nauttia punajuurista. Keittiön hc-käyttäjät kypsentävät punajuuret keittämällä, muut voivat noutaa vihannestiskistä vastaavan tuotteen vakuumipakkaukseen pakattuna. Punajuuritahna sopii illanistujaisiin hyvän leivän kanssa nautittavaksi.

1 punajuuri (noin luumun kokoinen)
100 g pehmeää vuohenjuustoa (esim. Chavroux)
1 pieni valkosipulinkynsi
4 rkl auringonkukansiemeniä
10 isoa basilikanlehteä
ripaus suolaa

Laita kaikki ainesosat astiaan ja soseuta ne tasaiseksi massaksi sauvasekoittimella. Tarkasta maku. Jos tahna on liian löysää, lisää auringonkukansiemeniä, vuohenjuustoa tai tuorejuustoa. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Jos tahnaa jää yli, sekoita sitä seuraavan päivän pastan sekaan.

Juttu on aiemmin julkaistu Man Made Lifestylessä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s