Itse tein
Jätä kommentti

Tuunaa munavoi entistä kelvommaksi

VÄLILLÄ ASIAT ovat niin yksinkertaisia, että niiden tajuaminen naurattaa. Cocktail-riisipiirakoihin ja munavoihin tulee törmättyä eri tilaisuuksissa. Yhdistelmän ongelmana eivät ole niiden maku, vaan se, että munavoi on tarjoilupöydässä helposti liian kylmää tai kuivaa, jolloin sen annosteleminen ja arvokkaasti nauttiminen on liki mahdotonta. Jokainen rasvatahroja juhla-asustaan poistanut henkilö arvostaa tätä yksinkertaista ohjetta – soseuta munavoi sauvasekoittimella ennen tarjoilua.

  • 4 kananmunaa
  • 35 g voita
  • ripaus ruususuolaa

Kuori kovaksi keitetyt kananmunat, lisää voi ja suola. Tee sauvasekoittimella munavoista tasainen massa. Tarkasta maku. Voit halutessasi koristella valmiiksi täyteytyn riisipiirakan esim. graavilohella tai ilmakuivatulla kinkulla.

Ps. Munavoita voi tuunata eri tavoin. Voit kokeilla lisätä tahnaan oman maun mukaan esimerkiksi valkosipulia, fetajuustoa, erilaisia yrttejä tai vaikka laadukkaita sardiineja. Miksi et kokeilisi korvata voita raejuustolla tai maustetulla tuorejuustolla? Voit kertoa kommenteissa parhaat tuunausvinkkisi.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s