Aamiainen, Aamiainen Punavuori, Brunssit Helsinki, Brunssit Punavuori, Lauantaibrunssi
Comment 1

Tres bones, nätti kuin karkki

KÄVIN NOIN VUOSI sitten Annankadun Tres bonesin runsaalla brunssilla ja ihastuin. Olisin voinut kutsua silloista brunssia kaupungin parhaaksi. Huomasin, että ravintola tarjoilee nykyään myöhäistä aamiaista Breakfast club -nimellä, joten päätin testata aamiaisen tänä lauantaina aidossa Ravintolapäivän vastustajan hengessä.

9 Tres Bones_800

Yritin löytää etukäteen tietoa aamiaisesta heidän kotisivultaan, Facebookista sekä Instagramista. Ainoa johtolankanani oli kotisivulta löytynyt kuvaus:

”Every saturday from 10-16 we got an eventful late breakfast for you. Compile your dream meal out of many fresh treats while enjoying the dj play the groove. And if you’re bringing children, they can play at the Pirate corner in the lounge with many toys and games, while you can get a break and enjoy.”

Päätin ottaa riskin ja käydä tarkastamassa aamupalan.

11 Tres Bones_800

Choose you sides. Kun näin listan ja hinnat, alkoi epäilyttää. Leipä ja kananmuna, 10 €? Oikeastiko? Arvelin, että tämä olisi lisäosa kivaan salaattipöytään, mutta näin ei ollut. Superkivasti brändätyn aamiaisen hintaan kuului jälkiruuaksi ananasta ja cantaloupemelonia.

Oli nälkä, olin paikalla Brunssikeijona, joten päätin laittaa tilauksen sisään.

4 Tres Bones_800

En tiennyt mitä odottaa, mutta kun annos tuli pöytään oli vähän mäntti olo. Suodatinkahvin kanssa lautasannoksen hinnaksi muodostui 17,50 euroa. Minun mielestäni se on tästä kasvispainotteisesta ruuasta suuri hinta. Ruuan laadusta ja maussa ei ole moitteen sijaa.

Lautasen tyhjennyttyä minulla oli vieläkin nälkä.

6 Tres Bones_800

Ravintolahan on nätti kuin karkki. Breakfast club ei ollut ihan yhtä suosittu kuin turistikohteiden Bamse-klubit. Minun lisäksi paikalla oli yksi aamukaljoittelija ja neljä muuta aterioivaa kaupunkilaista. Ravintolapäivä saattoi olla osasyy asiakaskatoon. Love da Helsinki -blogin Hanna oli tehnyt saman havainnon asiakkaiden vähäisestä määrästä jo muutamaa viikkoa aiemmin.

10 Tres Bones_800

Hannan kuvissa näkyi kokonainen avokado, minun lautasellani puolikas. Aamupalakonseptia on ilmeisesti tarkastettu meidän vierailujen välissä tekstistä päätellen.

Ensimmäinen kuppi kahvia aiheutti irvistyksiä. Hain kuitenkin santsikupin varmistaakseni että oliko kyseessä oma makuaistini vai kahvin laatu. Toinen kuppi ei aiheuttanut irvistyksiä.

5 Tres Bones_800

Koska minulle jäi nälkä, tilasin itselleni vielä mysliä ja jugurttia. Sitä olikin noin 4 dl verran, joten lopulta olin niin ähkyssä tuosta paksusta jugurtista, että minun oli jätettävä annos kesken. Tässä annoksessa on vaikea epäonnistua raaka-aineiden tullessa suoraan purkista. Pohjalla ollut mysli oli minunlaisellekin rusinanrakastajalle vähän liikaa. Mysli oli hyvin kuivaa ja rusinaista, joten se täytyi sekoittaa jugurtin sekaan jotta narskuminen vähenisi.

7 Tres Bones_800

Sisustukseen on satsattu. Tilan seinillä on kivaa taidetta jota voi ihailla ruokailun lomassa.

8 Tres Bones_800

Haluaisin rakastaa tätä paikkaa ja hihkua tästä kaikille koska paikka on kivan näköinen ja siksi että ruoka on hyvää. Mielestäni aamiaisen hinta-laatu-määräsuhde ei kuitenkaan kohtaa. Kaikkinensa tämä aamiainen tuli maksamaan 23,50 €. Maksaisin ilolla tämän summan aamiaisesta, jos rahalle saisi katetta. Ehdotankin, että aamiaiseen lisättäisiin ruokasisältöä, plus että siitä löytyisi infoa ennen ravintolaanastumista. Tulen mielelläni uudestaan siinä tapauksessa.

Brunssikeijo antaa Tres Bonesille kolme Keijoa viidestä mahdollisesta. (Antaisin nelosen, jos ruokaa olisi ollut enemmän)

Miinukset:
Ruoan määrään nähden liian hintava (paitsi 6 euron jugurtti+mysli oli taas aivan valtavan kokoinen annos)
Kahvin maku (ensimmäinen kuppi)

Plussat
Kaunis ravintola
Sopii isoille seurueille
Hyvä ruoka

Hinta: Riippuen tilauksesta. Katso lista.
Osoite: Annankatu 6, 00120 Helsinki
ATK: http://tresbones.fi/

Aukiolo:
Breakfast club lauantaisin 10-16
Pöytävarauksia ei oteta, mutta ravintola on iso joten sinne mahtuu suurempikin seurue. Isommat ryhmät voivat olla yhteydessä ravintolaan.

Millaisia kokemuksia sinulla on Tres Bonesin Breakfast clubista?

Ja ps. Brunssikeijo on myös Facebookissa. Käy ja tykkää sivustani ja kerro minusta kaverillesikin! Voit vaihtoehtoisesti suositella vihollisellesi mun vihaamia brunssipaikkoja.

 

 

1 kommentti

  1. Päivitysilmoitus: Aamiaiset ja brunssit aakkosjärjestyksessä | Brunssikeijo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s