Aamiainen, Aamiainen keskusta, Lauantaiaamiainen
Comment 1

Fratellon helppo ja mutkaton aamiainen

KAUPPAKESKUS KLUUVIN sisältä löytyy Fratello Torrefazione, joka tarjoilee kaupunkilaisille kevyttä aamiaista. En osaa kertoa tarkemmin milloin, mutta ainakin lauantaisin. Yritin etsiä tarkempaa tietoa aamiaistarjoiluista, mutta en löytänyt vastauksia. Jostain syystä kahvilat ja ravintolat yleensäkin pitävät tietoja aamiaistarjoiluistaan piilossa.

2_Fratello

Fratello tunnetaan kahveistaan. Valitsin aamukahviksi latten joka maistui hyvältä. Väitän, että cremassa oli jokin vaiva (liukeni kahviin nopealla aikataululla), mutta se nyt menee lähinnä hiusten halkomiseksi, eikä vaikuttanut kahvin makuun.

1_Fratello

Aamupalavaihtoehtoja oli kaksi: täytetty croissant (4,90€) ja jogurtti +talon omaa mysliä (4,50€). Listalla on aina tarjolla täyttäviä smoothieita, jotka sopivat hyvin osaksi aamupalaa.

Jogurtin päällä oli mustaherukkaa. Se oli mielestäni rohkea veto. Annos oli kirpakka, ja mahdollinen makeuttaminen oli jätetty asiakkaan kontolle. Arvostan.

Valittavana oli briejuusto- tai kylmäsavuhärkätäytteinen voisarvi. Täytetyn croissantin croissant-osuus ei ollut ihan huippulaatua, mutta jos sen väliin työnnetään tomaattia, rucolaa ja reilusti brietä, on vaikea väittää etteikö se olisi maistunut. Minun käsitys siitä millainen croissantin tulisi olla kumpuaa Patisserie Petitpasin artesaanileipuri Julienin taidonnäytteestä. Tämän takia olen useimmiten tyytymätön kohdatessani tuon voiherkun, ellei se täytä Julienin asettamia standardeja. Hänen taikomiaan herkkuja on saanut käsiinsä aikaisemmin ainakin Anton&Antonista.

4_Fratello_800

Tila on viihtyisä eikä tilassa tule erityistä ostarifiilistä. Suosittelen paikkaa helppoa ja mutkatonta aamiaista kaipaavalle.

Brunssikeijo antaa Fratellon aamiaiselle kolme ja puoli Keijoa viidestä mahdollisesta.

Miinukset:
Vähän lässähtänyt croissant

Plussat
Kaunis kahvila
Hyvä kahvi
Sopii isommallekin seurueelle

Hinta: Riippuen tilauksesta. Katso lista.
Osoite: Yliopistonkatu 6, 00100 Helsinki
ATK: http://fratello.fi/

Aukiolo:
Minulle ei selvinnyt koska aamiainen tarjoillaan, mutta paikka on auki Ma-Pe 07.30-20 | La 10-18 | Su 12-18

Millaisia kokemuksia sinulla on Fratellon  aamiaisesta?

Ja ps. Brunssikeijo on myös Facebookissa. Käy ja tykkää sivustani ja kerro minusta kaverillesikin! Voit vaihtoehtoisesti suositella vihollisellesi minun vihaamia brunssipaikkoja.

 

Mainokset

1 kommentti

  1. Päivitysilmoitus: Aamiaiset ja brunssit aakkosjärjestyksessä (klikkaa auki) | Brunssikeijo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s