Illallinen, Ravintolat
Comments 8

Piece ’n’ Love – I’m in love!

UUDENMAANKATU YSIIN on avattu uusi ravintola Piece ’n’ Love syksyllä sulkeutuneen Raflan tilalle. Konseptina on ystäväni Lottenin pizzat, joihin olet saattanut törmätä viime kesänä Hernesaaren rannassa.1_PiecenloveRenessanssiajan moniosaaja Lotten saattaa olla sinulle tuttu Masterchef-kisasta. Hän sijoittui vuonna 2013 kisassa kolmanneksi. Tämän jälkeen hänen ruokauransa on lähtenyt laukalle. Lotten on harjoitellut ruuanlaittoa huippukokkien seurassa ja julkaissut Gourmeeta Perkele -keittokirjan. Kirja opetti meille kotikokeille gourmet-ruuan kaavan, jonka avulla keittiössä tapahtuneet onnistumiskokemukset lisääntyivät.7_Piecenlove1.12. ovet avattiin ensimmäistä kertaa asiakkaille, jotta päästiin testaamaan keittiötä ennen perjantain 4.12. virallisia avajaisia. Paikka oli täynnä hyvää fiilistä huokuvia tyyppejä. Ilmassa oli aitoa innostusta sekä toteutuneiden unelmien tuottamaa ilon tunnetta.2_Piecenlove
Se mikä tekee pizzoista erilaisia kuin tallikavereiden, on tomaattikastikkeen puuttuminen. Lotten on kehitellyt oman ranskankermakastikkeen pizzaan joka saa ihmisen epäilemään mihin tomaattikastiketta on tarvittu kaikkina näinä vuosina.

Olen välillä ihan äärettömän jämähtänyt tiettyihin makuyhdistelmiin, mutta kun Lotten kokkaa, minä maistan ja olen ihastunut ruokiin joka kerta. Ei ole liioiteltua antaa Lottenille lisänimi: An Evil Dictator of Taste. 

Kuvan pizza sisältää mm. etanoita ja roquefort-juustoa. Olen aiemmin pitäytynyt juusto- ja avokadopizzoissa, mutta olen löytänyt uuden suosikkini.4_Piecenlove 5_Piecenlove 15_Piecenlove8_Piecenlove 9_Piecenlove 11_PiecenloveRavintolan markkinoinnista ja visuaalisesta ilmeestä vastaa graafikko Klaus Suhonen, jonka liitutaidetta voi ihailla seinillä.18_PiecenloveAavistuksen Star Warsiin hurahtanut kokoonpano tarjoaa keskiviikkona 16.12.2015 leffan ensi-illan jälkeen vertaistukea ravintolassa. 16-02 välisenä aikana on luvassa galaktista tunnelmaa spesiaalidrinkkeineen. Olen varma siitä, että vastaavanlaiset tapahtumat tulevat saamaan jatkoa. Omistajakopla on hyvin tunnettu mielikuvituksensa rajattomuudesta, joten on kiva jäädä odottamaan mitä ohjelmaa tulevaisuudessa päästään kokemaan.12_Piecenlove 13_Piecenlove 14_Piecenlove 16_PiecenloveListalta löytyy monipuolisesti erilaisia pizzoja. Raaka-aineet ovat laadukkaita ja pizzat ovat isokokoisia. Ja mikä tärkeintä: niin kertakaikkisen hyviä. Joku voi väittää minun olevan puolueellinen, joten ehdotankin että käyt itse arvioimassa voiko arviooni luottaa. Viiniä ja ruokaa & Elämää -julkaisun arvion voit lukea tämän linkin takaa. Nyt-liite on taas tätä mieltä.17_PiecenloveRavintolan perustajakokoonpanoon kuuluu myös ravintoloitsija Alexander Gullichsen. 19_PiecenloveLotten, jag är så stolt över dig! Toivotan kaupungin uusimmalle ravintolalle hyvää fiilistä ja onnea matkaan!

Brunssikeijo antaa Piece ’n’ Lovelle kymmenen Keijoa viidestä mahdollisesta!

Miinukset
Ravintolasta puuttuu toistaiseksi heikkoudet

Plussat
Hyvä ja laadukas ruoka
Mainio hinta-laatu-suhde
Rento tunnelma
Ystävällinen palvelu, innostunut joukkio

Hinta: 14-17 €
Osoite: Uudenmaankatu 9, 00120 Helsinki
ATK: http://www.piecenlovepizza.com/
Facebook: https://www.facebook.com/piecenlove

Aukiolo:
Maanantai-Tiistai 16-00
Keskiviikko-Perjantai  16-02
Lauantai 13-02
Sunnuntai13-00

Millainen kokemus sinulla on Piece ’n’ Lovesta? Kommentoi alle.

Ja ps. Brunssikeijo on myös Facebookissa. Käy ja tykkää sivustani ja kerro minusta kaverillesikin! Voit vaihtoehtoisesti suositella vihollisellesi mun vihaamia ravintoloita. Voit pitää tätä minun lahjana sinulle. Ole hyvä.

 

8 Comments

 1. Markku Kujala says

  Täältä tulee kriittinenkin kommentti tänne keskinäisten kehujen sekaan! Koiria ravintolassa?! Olisimme halunneet tietää etukäteen, että on mahdollista joutua koiran naapuripöytään ruokailemaan?! Päätimme, että emme enää jatkossa syö ravintolassanne yhdessä eläinten kanssa! Ei kuulu tapoihimme, kun puhutaan ”laatu”-ravintoloista!

  Tykkää

  • Kas! Meitä on niin monenlaisia, mä olisin taas ollut koirakaverista ihan innoissani. Huomautan, että ravintola ei ole minun, vaan ystäväni (”päätimme, että emme enää jatkossa syö ravintolassanne”)

   Teidän tulevaisuuden ravintolakäyntejä helpottaa varmasti tämä sivusto http://tassutkartalla.fi/palvelut/helsinki/ravintola/

   Toivottavasti löydät itsellesi ja seurueellesi koirista vapautetun ravintolan vastaisuudessa :)

   Tykkää

 2. Nina Abrahamsson says

  Kävimme tänään 28.12 kuuden hengen porukassa syömässä pitsat. Kaksi saivat pitsansa kymmenen minuuttia ennen muita, ja kun muut saapuivat kaksi oli aika palanneita (reunat mustia, ja yhdessä tapauksessa koko pitsa ylipaistettu), joten vaikka osa oli todella hyvä en sentään tulisi uudelleen juuri epätasapainon takia. Koska lapseni olivat valinneet tämän ravintolan ja maksoivat aterian en kehdannut paikan päällä valittaa, mutta teen sen nyt.

  Tykkää

  • No ohhoh, olipa ikävä kokemus! Kuten aina, kannattaa rohkaista mielensä ravintolan suuntaan, vaikka se kehtaamiselta tuntuisikin. Silloin tilanne voidaan korjata paikan päällä, eikä käynnistä jää (niin) huono maku. Se on myös reilua ravintolalle.

   Ei palautteen antaminen epätyydyttävästä tuotteesta ole valittamista, vaan ihan tavallinen asia. Välillä keittiössä käy kämmejä ja siitä on hyvä sanoa, varsinkin kun annoksesta maksetaan. Reippain mielin yhteys ravintolaan! Hyvin muodostetulla palautteella – ilman kiukkua – kaikki voittaa.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s