Brunssit, Brunssit Punavuori, Sunnuntaibrunssi
Comment 1

Viiskulmassa tapahtuu: Primulan uudistunut sunnuntaibrunssi

VIISKULMAN PARAATIPAIKALLA on ravintola Primula,  joka tarjoaa heidän nettisivun mukaan uudistunutta sunnuntaibrunssia. Edellisen omistajuuden brunssi ei ollut minulle ruokavalinnoiltaan mieluisin, mutta uudistettu konsepti kiinnosti minua – eikä vähintään siksi, että listalla oli ensimmäisenä Eggs Florentine.
1_Primula
Sunnuntaibrunssilla on kaksi kattausta, kello 11 ja kello 13. Suosittelen pöytävarauksen tekemistä heidän järjestelmänsä kautta, koska molemmat kattaukset olivat viime sunnuntaina suosittuja. 4_Primula_800Tarjolla oli pieni noutopöytävalikoima jonka lisäksi sai tilata listalta pääruuan itselleen. Ravintolaa kuvataan skandinaaviseksi bistroksi, joten on ymmärrettävää, että noutopöydästä löytyy kalatuotteita. Tällä kertaa sitä riitti – pöydässä oli uunilohta, katkarapuja ja kahta eri lajia silliä tai muuta liemessä porskuttelevaa kalaa (jota en maistanut).

Minulle pettymyksen tuotti se, että tarjolla oli lähinnä suoraan pussista pöytään kasattuja ruokia. Uunilohi ja perunasalaatti olivat ainoat osat, joiden eteen oli tarvittu tehdä keittiössä jotain.6_Primula_Perunasalaatti jäi kaipaamaan lisää makua, nyt se oli mössöinen elämys. Lisää sipulia, kaprista – mitä vaan – jotta salaatti saa pehmeän makuisen perunan lisäksi jotain elämää itseensä. 9_Primula_Minun ei tarvinnut selata listaa pitkälle, koska paalupaikalta löytyi Eggs Florentine.  Annos oli maultaan muuten hyvin onnistunut, mutta leipävalinta ei ollut nappivalinta. Se oli lisäksi sisältä raaka. Olisin saanut uuden annoksen, mutta en jaksanut palauttaa sitä takaisin keittiöön. Tarjoilija hoiti tilanteen hyvin antaessani palautetta keittiöön. Kun maksoin lopuksi brunssin minulta kysyttiin uudestaan maistuiko ruoka. Kyseinen tarjoilija ei ollut ihan yhtä kiinnostunut tästä raa’an leivän kokemuksesta kuin hän joka keräsi astioita pöydästämme.
10_Primula_800
Ystäväni taas oli kokeilunhaluisella tuulella valitessaan Huevos rancheros -annoksen, eli tortillaletun päälle aseteltuja kasviksia ja makkaroita.
14_Primula_800Ystäväni ei ollut täysin tyytyväinen annokseensa. Huevos ranches -annos sisälsi tortillaletun päällä olevaa, tomaattia, chiliä, uppomunan, avocadoa, choritzo-makkaraa sekä papuja. Kyseisen annoksen houkuttelevuus lienee ihmistyyppikysymys. Jos nämä ainesosat maistuvat – maistuu annoskin. 20_Primula_800
19_Primula_800
Tila on kovin kaunis ja siellä voisi notkua pidempäänkin. Yksityiskohtiin on satsattu ja niitä oli kiva jäädä tuijottamaan. Asiakaskunta koostui nuoresta kaupunkilaisrodusta. 12_Primula_Jälkiruokapöydässä oli monia eri vaihtoehtoja, jotka sopivat sellaisenaan hyvin kodin juhlapöytään. Brunssilla on kiva maistella eri makuja, joten oli kivaa että vaihtoehtoja löytyi. Pidän silti ajatuksesta: vähemmän, mutta parempaa. 13_Primula_
Koostumukseltaan murenevat piirakat ynnä muut pitkot levisivät kuitenkin pitkin lautasia sottaiseksi kokonaisuudeksi. Valmiiksi leikatut herkkupalat ovat Brunssikeijon mieleen brunssipöydässä (vrt. Ravintola Tornin jälkiruokaan.)16_Primula_800 22_Primula_800Tullakseen kyltin mukaiseksi priimapaikaksi, toivoisin ravintolan keittiön osoittavan vähän rakkautta nouto- ja jälkiruokapöytään. Brunssikeijo kannustaa tähän ja tulee mielellään testaamaan paikkaa myöhemmin uudestaan.

Brunssikeijo antaa tästä Primulan sunnuntaibrunssista kolme ja puoli keijoa viidestä mahdollisesta!

Miinukset
Mielikuvitukseton noutopöytä
Raaka leipä
Osittain tympeähkö palvelu (ei kaikki työntekijät)

Plussat
Kaunis ja viihtyisä tila, ei kaaosta noutopöydissä
Kiva ajatus lista-annoksesta + noutopöydästä
Palvelun ripeys
Netistä löytyi hyvin tietoa brunssista
Kaikki miinukset on muutettavissa plussiksi

Hinta: Sunnuntaibrunssi 23 €
Osoite: Laivurinkatu 10, 00120 Helsinki
ATK: http://www.ravintolaprimula.fi/brunch/
FB: https://www.facebook.com/primularestaurant

Aukiolo:
Sunnuntaibrunssia tarjotaan kello 11 ja 13, tee pöytävaraus netissä

Millaisia kokemuksia sinulla on Ravintola Primulan tarjoiluista?

Ja ps. Brunssikeijo on Facebookissa ja Instagramissa. Seuraa, tykkää ja vastusta. Voit kertoa minusta kaverillesi tai vaihtoehtoisesti suositella vihollisellesi minun vihaamia brunssipaikkoja.

 

 

 

Mainokset

1 kommentti

  1. Päivitysilmoitus: Aamiaiset ja brunssit aakkosjärjestyksessä | Brunssikeijo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s