Brunssit, Brunssit Punavuori, Lauantaibrunssi, Sunnuntaibrunssi
Comments 3

Viiskulman SIS. Deli+Cafén viikonloppubrunssi pelaa varman päälle

OLEN KÄYNYT muutaman kerran SIS. Delin+Cafén brunssilla. Ravintoloita on sijoiteltu ympäri kaupunkia, mutta onnistun silti jostain syystä unohtamaan niiden olemassaolon. Valitsin muutama viikonloppu sitten kohteekseni Viiskulman SIS. Delin.17_SisDeli
Brunssia tarjoillaan nätisti katetusta noutopöydästä. Sisältö on perinteistä aamiaistarjontaa. Ruoka on katettu esille nätisti ja raaka-aineet ovat hyviä. Hinta oli muistaakseni jotain 19 € verran. Hintaa ei löydy heidän kotisivuiltaan, enkä säilyttänyt kuittia, joten jos tiedät brunssin tarkan hinnan – voit kirjata sen kommenttikenttään.

Olen puhunut tästä aiemminkin: ravintolat ovat laiskoja päivittämään tietoa brunsseistaan kotisivulleen tai Facebookin tieto-osiosta. Minua kiinnostaisi tietää miksi. Toinen keskustelu on se, miten löytää tietoa Helsingin brunsseista. Brunssiministerin Facebook-sivulla käytiin kiintoisaa keskustelua alueen aamiaisista ja brunsseista. Voit käydä ilmiantamassa tuntemasi aamupalat niin koostan näistä myöhemmin listan. Löydät Keijon arvostelemat brunssit kartalta.1_SisDeli2 kansi_SisDeli16_SisDeliNoutopöydässä oli tarjolla pari ruokaisaa salaattia, leipää ja leivänpäällisiä, kananmunia, smoothieta, croissanteja, mehuja, jogurttia ja mysliä sekä jälkiruuaksi mm. hedelmiä.

Mielestäni ravintoloiden kannattaa hyödyntää brunssien tarjoilussa kaappeihin kertyneitä ruokia, jos niistä saadaan taiottua brunssikansaa miellyttävää lautassisältöä. Kaikkea tarjoilua ei aina tarvitse löytää netistä listattuna etukäteen. 3_SisDeliNoutopöydässä oli muutamia erilaisia hyvin valmistettuja leipiä, joita pystyi koristella perinteisillä juusto-kinkku-kurkku-tomaatti-salaatti-vaihtoehdoilla. Rohkeamman ihmisen valinta oli kolme erilaista tahnaa (kuvasta päätellen pesto, lohi ja hummus)5_SisDeliBrunssia tarjoillaan Punavuoren SIS. Deli+Caféssa lauantaisin ja sunnuntaisin kolmessa eri kattauksessa kello 10, 12 ja 14. Aamiaista on tarjolla arkisin maanantaista perjantaihin kello 7-10.30. Varmista vielä eri toimipisteiden aukioloajat heidän kotisivulta.7_SisDeli6_SisDeliNoutopöydässä on tarjolla jonkin verran liikkeen itse tuottamia tuotteita. Rakastan kahvilan visuaalista ilmettä ja erityisesti tätä fonttia. 8_SisDeli 9_SisDeli     18_SisDeliPuuroa tarjoillaan arkiaamuisinkin ja se sisältyy viikonlopun brunssin hintaan. Puurobaarista voi koota itselleen haluamansa megamixin lisäämällä annokseen erilaisia pähkinöitä ynnä muita kuivattuja hedelmiä. kansi_SisDeliMuista koukata sivupöydän kautta, jos haluat koristaa viereisestä noutopöydästä saatavaa jogurttia näillä sisällöillä.11_SisDeliPuuro oli ensipuraisulla vähämakuinen, mutta opin pitämään tästä miedosta mausta annoksen lähentyessä loppuaan. Vadelmahillon suhde puuron määrään on mielestäni kunnossa.14_SisDeliTila on valoisa ja kauniisti sisustettu. Lauantaiaamuna brunssia nautti kirjava joukko urbaaniuteen taipuvia henkilöjäseniä. Arvioin ikähaarukaksi paristakympistä viiteenkymppiin. 13_SisDeliHaluaisin antaa kahvilalle pienen muistutuksen – olisi kiva, jos pöytiä plokattaisiin välillä kun asiakas on selkeästi lopettanut aterioinnin. 10_SisDeliSIS.Deli+Café Deli on mielestäni varma valinta, joka ei tarjoile aamupalakansalle suurempia yllätyksiä. Ei se ole välttämättä huono asia, mutta haastan silti kahvilan kehittämään brunssiin uusia kivoja koukkuja, rahkeet riittävät.

Brunssikeijo antaa SIS. Deli&Café Punavuorelle  kolme ja puoli Keijoa viidestä mahdollisesta. Voisin antaa nelosenkin, koska kahvilassa on kaikki hyvin, mutta Keijo kaipaa enemmän intohimoa brunssiinsa, siitä puolikas miinus.

– Miinukset
Pöytien plokkaamattomuus
Vähän turhan simppeli kattaus
Vaikea löytää tietoa brunssista

+ Plussat
Kaunis, viihtyisä, valoisa ja ilmava tila
Hyvälaatuista ruokaa
Ei kaaosta noutopöydissä + kaunis esillelaitto

Hinta: Viikonloppubrunssi noin 19 €
Osoite: Pursimiehenkatu 7, 00150 Helsinki
ATK: http://www.sisdeli.fi/
FB: https://www.facebook.com/sisdeli

Aukiolo:
Viikonloppubrunssia tarjotaan Punavuoressa kello 10, 12 ja 14. Arkiaamiaista tarjotaan kello 7-10.30.

Millaisia kokemuksia sinulla on SIS. Deli+Cafén tarjoiluista?

Ja ps. Brunssikeijo on Facebookissa ja Instagramissa. Seuraa, tykkää ja vastusta. Voit kertoa minusta kaverillesi tai vaihtoehtoisesti suositella vihollisellesi minun vihaamia brunssipaikkoja.

 

3 Comments

  1. Päivitysilmoitus: Aamiaiset ja brunssit aakkosjärjestyksessä | Brunssikeijo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s