Yllätyskategoria
Jätä kommentti

Jää hyvin, Villipuutarha

TÄMÄ ON MUISTOKIRJOITUS Villipuutarhan brunssille. Minkään brunssipaikan ilmastointiremontin päättyminen ei ole kiinnostanut niin kuin tämän paikan. Villipuutarhan kotisivulla ilmoitettiin viime syksynä heidän olevan määrittelemättömällä tauolla ja se onnistui tietysti järkyttämään.

Koska tieto pysyi sivuilla yhtä tiiviisti kuin ikkunan läheisyyteen kasatut Nalle Pettersonin pahvilaatikot, mikään ei antanut toivoa tilanteeseen. Nyt se on varmaa, Villipuutarha on suljettu lopullisesti. Haluan kuitenkin muistella tätä upeaa aamunavauspaikkaa, joten täältä pesee!1_VillipuutarhaVillipuutarhassa tarjoiltiin pöytiin  lautasellinen joko kasvis- tai liha-annos (tai näiden sekoitus). Sait juoda niin paljon kahvia tai teetä kuin pystyt – ja minähän pystyin!4_VillipuutarhaMä tulen niin onnelliseksi kun katson näitä kuvia ja fiilistelen tätä brunssikertaa. Ruoka oli hyvää, työntekijät ovat ystävällisiä. Mun suosikkeja olivat bataattilastut jotka olen kuvanottohetkellä joko onnistunut jo syömään lautaselta tai rajaamaan ne pois kuvasta.2_VillipuutarhaTila oli hyvin omituisen kaunis. Se jäi ihan varmasti mieleen. Yksityiskohtien tuijottamiseen ei koskaan kyllästynyt. Tila oli pieni, joten pöytävarauksen tekeminen oli järkevän ihmisen valinta.3_Villipuutarha????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

5_Villipuutarha 6_VillipuutarhaYksityiskohtia ja ilonaiheita riitti! Vessassa valoa toivat tuikut. Jokainen, joka on polttanut tuikkuja ymmärtää, että niiden elinkaari on lyhyehkö joten toisinaan vessa oli ajateltuakin hämyisämpi.8_VillipuutarhaJos olisi suomenlinnalainen, omasta puutarhasta saattaa välillä löytyä turisteja. Täältä Villipuutarhasta saattoi sen sijaan löytää täytettyjä eläimiä, jeesuksia, lintuja, kaneja ja kaikkea mitä mielipuolen puutarhasta voisi kuvitella löytävän. Suomenlinnan puutarhat got nothing on Villipuutarhan puutarha!7_VillipuutarhaKaiholla muistelen sinua, oi kreisikahvilani mun!

Brunssikeijo antoi tälle aina kymmenen Keijoa viidestä mahdollisesta <3

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s