Aamiainen, Aamiainen Helsinki, Aamiainen Punavuori, Lauantaiaamiainen, Sunnuntaiaamiainen
Jätä kommentti

Andanten viikonloppuaamiainen avaa aamun upeasti

FREDRIKINKADU ANDANTE on ollut pitkään suosikkini. Olen kirjoittanut siitä aiemmin täällä keijolassa. Konsepti on muuttunut vuosien varrella lautasbrunssista aamupalalautaseksi ja nykyisellään tarjolla on aamiaislista, josta voi valita mieluisia tuotteita eteensä.2_Andante_BrunssikeijoAamiaislistalla on tällä hetkellä:

Croissant 3 €
Jogurtti & Granola 4,50 €Avokado-toast 6,70 €
Kinkku & Tomaatti-toast 6,70 €
Banaani & Nutella-toast 4 €
11_Andante_Brunssikeijo

5_Andante_BrunssikeijoTila on sisustettu ihan mielettömän kauniisti. Yksityiskohtia riittää. Osa kalusteista on myös myynnissä. Tuo Salora ei mahdu asuntooni, mutta haluan sen kotiini. 3_Andante_Brunssikeijo Mun vappuaamiainen sisälsi avokadotoastin. Leipänä on saaristolaisleipä ja ellen ihan väärin muista juustona on cheddar. Hunajalla makeutettu avokado solahtaa aamuhenkilöön noin vaan.

Jogurttiannos toimi mainiona lisänä. Se sisälsi aika paljon makeita elementtejä, joten henkilö joka ei kaipaa aamujogurttiinsa makeutta – ei ymmärrä tämän tuotteen upeutta.6_Andante_Brunssikeijo 1_Andante_BrunssikeijoSiitä olikin aikaa, kun viimeksi kuvasin maitovaahtotaidetta. Olen joskus pyytänyt nallen kuvaa kahviin. Pyyntöihini ei olla suostuttu. Tämä kohde sopii henkilölle, joka tykkää kahvista ja teestä. Näihin panostetaan tässä kahvilassa.9_Andante_Brunssikeijo Eli yhä vaan, kaikki toimii. Ruoka on hyvää, palvelu on ystävällistä ja rauhallista. Kotimatkalla voi napata matkaan kukkakimpun.

Tästä kokemuksesta syntyy numero viisi keijoa viidestä mahdollisesta.

Miinukset:
Samankaltainen aamiaistarjonta (toisaalta se on niin hyvä, että ei haittaa, mutta jos kaipaat vaihtelua, sitä ei välttämättä saa täältä)

Plussat:
Ihana sisustus
Ystävällinen palvelu
Maukas ruoka

Hinta: Annokset maksavat 3-6,70 euroa
Osoite: Fredrikinkatu 20, 00120 Helsinki
ATK: https://www.facebook.com/KukkakauppaAndante

Aukiolo:
Lauantai- ja sunnuntaiaamiaiset klo 11-18.
Muista varmistaa aukiolo etukäteen Facebook-sivulta. Kahvila ilmoittaa poikkeusaukioloistaan hyvin sosiaalisessa mediassa.

Millaisia kokemuksia sinulla on Andanten tarjoiluista?

Ja ps. Brunssikeijo on Facebookissa ja Instagramissa. Seuraa, tykkää ja vastusta. Voit kertoa minusta kaverillesi tai vaihtoehtoisesti suositella vihollisellesi minun vihaamia brunssipaikkoja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s