Aamiainen, Aamiainen Helsinki, Aamiainen Kaartinkaupunki, Arkiaamiainen
Jätä kommentti

The Cock tarjoaa arkisin aamiaista heti kukon heräämisen jälkeen

ON RAVINTOLOITA joista kuulee ja haluaa mennä käymään, ja sitten on niitä joissa lopulta ihan oikeasti vierailee. The Cock on pysynyt minun tutkassa jo pitkään, ja pääsinkin vihdoin maistamaan aamiaista josta olin kuullut supinaa ennakkoon. 2_The-Cock_aamiainen_Helsinki_BrunssikeijoThe-Cock_aamiainen_Helsinki_BrunssikeijoAamiaismenu on erilainen kuin monessa muussa paikassa. Tarjolla on rieskaa, grillattua leipää, chiapuuroa, avokadotoastia, jogurtti- tai smoothieannoksia sekä croissantia ja hilloa.

BREAKFAST

Grilled flatbread
Ricotta, egg, cheese & kale pesto
9 e

Croque monsieur
Ham, appenzeller cheese
& house salad
8 e

Chia porridge w/ quinoa honey
Coconut milk & raspberry
7 e

Avocado toast
Sprouts, sunflower seeds
& Himalayan salt
7 e

Açaí
Black currant, raspberry
& yogurt smoothie bowl
8 e

Matcha
Kiwi, avocado & coconut milk
smoothie bowl
8 e

Croissant & jam
3 e

Kansi_The-Cock_aamiainen_Helsinki_BrunssikeijoKoska tavoitteenani oli syödä brunssinomaisesti valitsin listalta kaksi annosta – rieskan ja jogurttikulhon. Halusin inhaloida estetiikkaa, joten valitsin nämä kaksi annosta ennakkogooglailuihin perustuen. 8_The-Cock_aamiainen_Helsinki_BrunssikeijoOlin nähnyt kuvan kukilla koristellusta rieskasta, joten odotukset olivat kovat. Aika nopeasti selvisi, että tämän tuotteen leikkaaminen vaatii joko sivuleikkurin tai rälläkän. Tällainen kova ja kylmä lättäleipäversio ei erityisesti lämmittänyt mieltä, mutta vastaavasti kasteli pöydän kun yritin sahata veitsellä paloja.    7_The-Cock_aamiainen_Helsinki_BrunssikeijoPäädyin syömään tuotteen repimällä siitä paloja käsin. Tuote ei kyllä vakuuttanut. Ihmettelen, jos rieska oli valmistettu paikanpäällä samana päivänä. En syönyt annostani loppuun. Sekä maku että pilkkominen alkoi kyllästyttää. 11_The-Cock_aamiainen_Helsinki_BrunssikeijoKansi2-_The-Cock_aamiainen_Helsinki_BrunssikeijoTykkään hyvin paljon tämäntyyppisestä asettelusta, joten tuntui kamalalta iskeä lusikkansa tähän kulhoon.

Annos oli hyvin mustaherukkainen – omaan makuuni jopa vähän liian terveellisen ja tujun makuinen. Minä olisin lisännyt jogurtin osuutta annoksessa. Mutta sopii varmasti tyypille joka käy aamuisin jumpalla ja nauttii oikeasti vehnäoraan mausta.10_The-Cock_aamiainen_Helsinki_Brunssikeijo12_The-Cock_aamiainen_Helsinki_BrunssikeijoOnkohan joku jo luonut sellaisen juomapelin jossa sääntönä se, että kaikki ne henkilöt jotka ovat valokuvanneet sosiaaliseen mediaan joko tuon The Cock -lattian tai Kellog’s-seinän joutuu ottaa naukun? Jos ei niin pitäisi kehittää!13_The-Cock_aamiainen_Helsinki_BrunssikeijoTila on aivan mielettömän upea ja silmäiltävää löytyy. Olisin halunnut olla aivan aamiaistaivaassa, mutta nyt jäin johonkin esikartanoon.

Näin ollen annan näistä annoksista arvion kolme keijoa viidestä mahdollisesta.

Miinukset:
Rieskan leikattavuus ja syömäkelpoisuus lähellä nollaa
Kallis aamiainen, jos haluaa yhdistellä pari sisältöä ja kahvin

Plussat:
Ihana sisustus
Ystävällinen palvelu
Aikainen aukiolo

Hinta: Annokset maksavat 3-9 euroa
Osoite: Fabianinkatu 17, 00130 Helsinki
ATK: http://thecock.fi/breakfast/
FB: https://www.facebook.com/thecockhelsinki/

Aukiolo:
Arkiaamiaiset 7.30-10.00.

Millaisia kokemuksia sinulla on The Cockin aamiaistarjoiluista?

Ja ps. Brunssikeijo on Facebookissa ja Instagramissa. Seuraa, tykkää ja vastusta. Voit kertoa minusta kaverillesi tai vaihtoehtoisesti suositella vihollisellesi minun vihaamia brunssipaikkoja.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s