Brunssit, Brunssit Helsinki, Brunssit Käpylä, Lauantaibrunssi, Sunnuntaibrunssi
Jätä kommentti

Kahvila Siili, millainen brunssifiilis!

KYSELIN JOSKUS BRUNSSIKEIJON Facebook-sivulla mitä kaikkia brunsseja kaupunki tarjoaa. Sain satikutia siitä, etten ollut tutustunut kesäisin avoinna olevaan Kahvila Siiliin. Tämäkin kesä meinasi mennä samoissa merkeissä, mutta Tubecon-pöhnässäni tajusin ryhdistäytyä. Sinulla on aikaa 30.8.2016 asti, sitten on sun vuoro saada satikutia.

Kahvila Siili sijaitsee Käpylässä, ja tarjoilee viikolla lounasta ja kahvilatuotteita, lauantaisin ja sunnuntaisin puutarhan valtaa brunssimeno. Otin bussin kulkuvälineekseni ja suunnistin kohteeseen. Toivoin löytäväni Pokémonejakin, mutta se toivo osoittautui melko turhaksi. 1_Kahvila_Siili_Brunssikeijo Kahvin minulle valmisti Suomen ykkösbaristaksikin tituleerattu Kalle Freese. Kahvin seuraksi sain jugurtin, joka oli koristeltu granolalla ja omenahillolla. What’s not to like. Yoghurt, good. Granola, good. Jam, good!12_Kahvila_Siili_BrunssikeijoJos kokonainen brunssi 19 euron hintaan ei innosta, silloin voi napata vaikka pelkän jogurtin tai leivän. 9_Kahvila_Siili_BrunssikeijoKahvilassa on söpöjä yksityiskohtia. Tervehdin kukkia ja seinällä hengaavia mummoja. Sadepäivän yhteisöllisyys tarkoitti kahvilassa sitä, että minut istutettiin ystävällisen kaveriporukan kanssa samaan pöytään. Paremmalla säällä myös puutarhaan on mahdollista istahtaa ruokailemaan.6_Kahvila_Siili_BrunssikeijoKun minä siirsin kukan mielestäni sopivaan kohtaan valokuvaa varten, pöytäseurueen rouva siirsi sen marttavaistoillaan takaisin keskelle pöytää. Pienen sakkierän jälkeen sain ruokani kuvattua. Ilmassa oli selkeä rotin tunne.2_Kahvila_Siili_BrunssikeijoAvokadotoast maistui tosi hyvältä. Kahvila Siili siis tietää mitä aamuisin kannattaa tarjoilla.5_Kahvila_Siili_BrunssikeijoOlin vähän epäileväinen kupissa lilluvaa kananmunaa kohtaan, mutta on tässä joskus itäsuomalaisenkin kanssa seurusteltu, joten maistoin kananmunaa. Ja aihyväjestas miten hyvää se oli! Se mikä tästä kuvasta ei välity on pikkelöity fenkoli, joka teki mut ihan järjettömän iloiseksi. Pikkelöidyn fenkolin syöminen olisi mun maistamattomien ennakkoluulojen listalla se annos, joka unohtuisi iäksi. Onneksi mä en tiennyt aluksi mitä söin. Siis vau!7_Kahvila_Siili_Brunssikeijo 8_Kahvila_Siili_Brunssikeijo  10_Kahvila_Siili_Brunssikeijo
Ei riitä, että pöydässäni istui rotimartta jolla pysyi kukat ojennuksessa, mutta vinosti vastapäätä minulle ilmeili tämä pikkunisse! Hyvää päivää, minä sanoin!11_Kahvila_Siili_Brunssikeijo  13_Kahvila_Siili_BrunssikeijoKyselin mistä kaikkialta heidän leipomukset tulevat. Unohdin kaikki muut, paitsi croissantien valmistajan. Ne tulevat itseoikeutetusti Patisserie Petitpasilta. Olenkin tainnut huohottaa näistä croissanteista teille aiemminkin. 14_Kahvila_Siili_Brunssikeijo 15_Kahvila_Siili_BrunssikeijoHuippukäynnin kruunasi se, että lähikadun nimi oli Keijontie! Ei voi olla mitenkään sattumaa!

Kahvila Siili, tykkään teistä! Olisi kivaa, jos avaisitte toimipisteen talvellakin.

Näin ollen, annan Kahvila Siilin viikonloppubrunssille viisi keijoa viidestä mahdollisesta!

– Miinukset:
Kesän kiukkuisimmat ampiaiset ruokailivat suoraan sivupöydän kakuista

+ Plussat:
Mainiot ruuat – ainesosien omat maut olivat hyvin esillä
Pikkelöity fenkoli
Hyvä kokonaisuus
Kiva palvelu

Hinta: 19 euroa
Osoite: Ilmattarentie 8 C, 00610 Helsinki
FB: https://www.facebook.com/kahvilasiili/
A
TK: http://kahvilasiili.com/suomi

Aukiolo:
Lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10-15.00

Millaisia kokemuksia sinulla on Kahvila Siilin tarjoiluista?

Ja ps. Brunssikeijo on Facebookissa ja Instagramissa. Seuraa, tykkää ja vastusta. Voit kertoa minusta kaverillesi tai vaihtoehtoisesti suositella vihollisellesi minun vihaamia brunssipaikkoja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s