Brunssit, Brunssit Helsinki, Brunssit Kallio, Sunnuntaibrunssi
Jätä kommentti

Tenhon sunnuntaibrunssi viehättää viikonlopunviettäjää

HELSINGINKADUN PACIFICON BRUNSSI oli kai jonkinlainen aikuisten krapulapolvikokemus, jota syötiin jonkin muun kuin nisäkkään selkärangalla nojatuoleissa nuokkuen. Tilalle saatiin Tenho Restobar, joka syöttää sunnuntaisin brunssikansaa 20 euron hintaan.

Tein tämän testin jo kesällä, mutta koska lista näyttää suhteellisen samankaltaiselta uskallan julkaista postauksen. Mulla on noin 15 postausta jonossa, joten tässä alkaa samalla melkoinen selitysten sarja.2-tenho-brunssikeijo8-tenho-brunssikeijoTenhon Kotisivuilta löytyy ajankohtaista tietoa siitä mitä brunssilla on tarjolla, Keijo arvostaa! Noutopöydässä on tarjolla erilaisia salaatteja, leipiä, munakasta, leikkeleitä, juureksia, mehuja, vohveleita, jogurttia jne.

Tarjoilut löytyvät tilavasta huoneesta, jossa on paljon tilaa toimia, eikä testipäivänä pöydissä ollut ruuhkaa. 7-tenho-brunssikeijo15-tenho-brunssikeijo4-tenho-brunssikeijoEsillelaittoon oli satsattu, ja pihlajanmarjakoristeita oli laitettu makaamaan pöydälle kasuaalisti. Leipävalikoimaan oli satsattu, ja ne maistuivat oikein makoisilta.3-tenho-brunssikeijoAktiivilukijat tietävät mitä ajattelen halvoista ja käsittämättömän makuisista mehuista. Jos omenamehu näyttää virtsanäytteeltä, se usein myös maistuu siltä. Appelsiinimehun kohdalla väri ei vielä paljasta millainen pommi varsinainen juoma on. Miksipä ei voisi tehdä itse vaikkapa jääteetä brunssikansalle tarjolle? Tai valita joku kiva sekamehu juotavaksi? 12-tenho-brunssikeijo6-tenho-brunssikeijoTilassa on paikkoja heille jotka sietävät valoa sunnuntaiaamuisin, ja sitten se mörökölliosasto, jossa saa olla suojassa auringonsäteiltä. Koska oma valonsietokyky oli huipussaan, saatiin kiva ikkunapaikka. 5-tenho-brunssikeijo13-tenho-brunssikeijoRuokaa tuli santsattua, ja mun listalla oli mm. juuresten ja leipien hoardaaminen. 14-tenho-brunssikeijo10-tenho-brunssikeijoRuoka oli ihan hyvää ja sitä oli monipuolisesti tarjolla. Joissakin kohdin kylmäketju oli jäänyt vähän unohduksiin ja jogurtti hengaili huoneenlämmössä jne. Jälkiruokavohvelit maistuivat vähän pahvisilta, mutta mä en tiedä johtuuko se  vuokarasvasta (jolla pannu tuli käsitellä ennen paistoa), taikinasta vai mauttomasta hillosta. 9-tenho-brunssikeijoPaikka on säilyttänyt rentoutensa, joten voit todennäköisesti tulla paikalle sunnuntaina sellaisena kuin olet.

Näin ollen anna Tenhon brunssille neljä Keijoa viidestä mahdollisesta!

– Miinukset:
Paikan saavutettavuus on heikohko, jos olet paikalla lastenrattaiden tai pyörätuolin kanssa
Kylmäketju kateissa osittain

+ Plussat:
Kiva tila
Kiva esillelaitto
Ystävällinen palvelu

Hinta: 20 € aikuisilta, 10 € lapsilta
Osoite: Helsinginkatu 15, 00500 Helsinki
ATK: http://www.ravintolatenho.fi/brunssi/
FB: https://www.facebook.com/tenhorestobar

Aukiolo:
Sunnuntaisin kello 11-15

Millaisia kokemuksia sinulla on Tenhon tarjoiluista?

Ja ps. Brunssikeijo on Facebookissa ja Instagramissa. Seuraa, tykkää ja vastusta. Voit kertoa minusta kaverillesi tai vaihtoehtoisesti suositella vihollisellesi minun vihaamia brunssipaikkoja.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s