Brunssi Ruoholahti, Lauantaibrunssi, Sunnuntaibrunssi
Jätä kommentti

Faron viikonloppubrunssi – paikka, jossa hipsterit eivät taklaa lapsia

SOPIVIEN BRUNSSIEN ETSIMINEN on välillä taidetta. Multa kysytään usein parhaista brunsseista ja se on vähän vaikea kysymys. On paljon kiinni siitä millaista tunnelmaa on etsimässä ja minkälaisesta menosta tykkää. Lisähaastetta asettaa viikonpäivä ja hintaluokka.

Tutustuin Ruoholahden Faroon, kun kaipasin aikuishenkistä brunssipaikkaa, jossa lapsi ei tule hipstereiden taklaamaksi. Tämä oli nappivalinta semmoiselle tarpeelle. Tutustuin ravintolaan alkuvuodesta.1_faro_brunssikeijoFaro tarjoilee brunssia lauantaisin ja sunnuntaisin porrastetusti neljässä kattauksessa kello 11-15. Tämä vähentää noutopöytästressiä. Sitä ei kyllä ehtinyt syntyä, koska tilaa on, ja pöytiä pääsee lähestymään molemmilta puolelta, eikä ensivilkaisu antanut viitteitä siitä, että ruoka olisi loppumassa lähiaikoina. Brunssin hinta on 24,5 euroa aikuiselta. 19_faro_brunssikeijoKylmäkkö osasi hommansa, ja suolainen puoli notkui tarjoiltavista. Tämän saarekkeen takaa löytyi vielä lämpimät ruuat, joten jos deittailet jotain sutta tai pantteria, niin tämä on teidän paikkanne. Voit tsekata heidän esimerkkimenunsa, jos epäilet mun arviota. 6_faro_brunssikeijo7_faro_brunssikeijo14_faro_brunssikeijo13_faro_brunssikeijo8_faro_brunssikeijoKasvissyöjä pidettiin proteiinissa. Tämä ilahduttaa aina. Ruoka oli maukasta, ja hyvin valmistettua. Kiitos keittiölle siitä. 10_faro_brunssikeijo11_faro_brunssikeijo20_faro_brunssikeijoRavintolassa oli mahdollista vetää kunnon överit tai sitten ravintoympyrän mukaisesti. Brunssi toimii Temptation Islandin joenvarsiversiona, ihan itse valitsee. Maisema on mitä mainioin, ja kaikki se sisään tulviva valo tekee kenestä tahansa itsetuhoisasta henkilöstäkin iloisemman. 2_faro_brunssikeijoEsillelaittoon on haluttu satsata, se ilahduttaa tämmöistä ruokataivastelijaa. 3_faro_brunssikeijo 4_faro_brunssikeijo18_faro_brunssikeijo5_faro_brunssikeijo17_faro_brunssikeijoMakeanhimoisimmatkin seurueen jäsenet kokivat täyttymyksen tämän pöydän äärellä. Tarjontaa oli niin paljon, että mietin olisiko jostain voinut vähentää? Toivottavasti ruuat tulevat syödyksi, eikä niitä tarvitse heittää menemään turhaan.            21_faro_brunssikeijoEli huhhuuh! Jos kaipaat normaalijärjissään oleville aikuisille ja lapsille brunssipaikkaa, tämä paikka on sun.

Annan tästä kokemuksesta viisi Keijoa viidestä mahdollisesta! Ainoa miinus on ne kamalat mehutiivistehirveydet, mutta sallin ne nyt tässä.

– Miinukset:
Tiivistemehut

+ Plussat:
Monipuolinen ruoka
Kaunis esillelaitto
Hyvin ja inspiroivasti valmistettua kasvisruokaa
Kiva ja valoisa tila

Hinta: 24,5 € aikuiselta, lapset 1 eur / ikävuosi (12 ikävuoteen asti)
Osoite: Kellosaarenranta 2, 00180 Helsinki

FB: https://www.facebook.com/faroravintola
ATK: http://www.faroravintola.fi/brunssi/

Aukiolo: Lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11-15.

Oletko käynyt brunssilla? Millainen kokemus sinulle jäi  Faron  tarjoiluista?

Ja ps. Brunssikeijo on Facebookissa ja Instagramissa. Seuraa, tykkää ja vastusta. Voit kertoa minusta kaverillesi tai vaihtoehtoisesti suositella vihollisellesi minun vihaamia brunssipaikkoja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s