Brunssit, Brunssit Punavuori, Lauantaibrunssi, Sunnuntaibrunssi, Yhteistyö
Jätä kommentti

Piece ’n’ Loven viikonloppubrunssi on heittämällä yksi kaupungin parhaista!

KEVÄT! VALO! AURINKO! BRUNSSIENERGIA! Jopas on ehtinyt heikkolaatuista appelsiinimehua virtaamaan brunssipöydissä sitten viime postauksen. Syvyydestä mut houkutteli Piece ’n’ Loven viikonlopun brunssitarjonta. Pidän kaikesta, mitä ravintolan omistaja Lotten Lindborg-Suhonen tekee, joten nostin käden pystyyn osallistumisen merkiksi, kun sain vihiä kaupungin uusimmasta brunssista.BrunssikeijoTunnen Lottenin vuosien takaa ja olen aina ollut ällistynyt hänen kokkailutaidoistaan. Mikä innovoija, rentomaisteri ja keittiön sydän! Mun suurin ongelma ravintolaan sisään astuessa oli pelkoni siitä, miten saisin testattua riittävän paljon ruokaa, niin ettei kukkaro tai vatsalaukku veny aivan mahdottomasti. Lotten ehdotti, että hän tarjoaa brunssin, niin voin maistella listan makuja. Kysyin, jos on ookoo pyytää paikalle kaverini, koska ennakkotietoon pohjaten annokset näyttivät aika isolta. Puolen tunnin sisään mulla oli paikalla tiimikaveri ja pöytä täynnä ruokaa.BrunssikeijoPaikka on tunnettu valkoisesta pizzakastikkeestaan. Pöytiintarjoiltu brunssi on tarjolla viikonloppuisin kello 11-14. Voit yhtä hyvin tilata tiskiltä pizzan kuin brunssiannoksenkin.

Pretzel Buns
Avocado // Mozzarella, pecorino, avo salsa, tomato, chilli sauce, white sauce / 9 €
Cured Salmon // Mozzarella, pecorino, tomato, red onion, basil sauce, white sauce / 10 €
Prosicutto Goat Cheese // Tomato, basil sauce, white sauce / 9 €
Vegan // Sauteed Mushroom and onion with vegan creme fraiche, avocado / 9 €

Waffles
Poached Egg and Avocado, basil vinaigrette salad, oyster sauce and toasted sesame seeds / 13 €
Pan Fried Goat Cheese with honey, spinach salad, marinated red onion and dill mayo / 13 €
Berries with yogurt, syrup, powdered sugar and mint / 10 €
Chocolate mascarpone with vanilla ice cream, maple syrup, nuts and mint / 10 €

Smoothies
Raspberry, mint and coconut / 3,5 €
Mango cardamom yogurt / 3,5 €

Extras
Mini warm rice pudding with caramelized brown sugar / 4 €
Fruit Salad / 3 €BrunssikeijoMeidän pöytään kannettiin toiveemme mukaan avokadopretzelit, sieni-punasipuli-vohveli uppomunalla (annos oli kehitetty tänään, ei löytynyt yllä olevalta listalta), vohvelit marjojen ja jugurtin kera, hedelmäsalaatti, smoothiet ja Virgin Maryt.BrunssikeijoSanatarkka parkaisu ensihaukkaisulla oli Ai jumalauta miten hyvää tämä on! Vohveli oli mehevä, sienet olivat täydellisiä, uppomuna valuvaa ja aivan mielettömän herkulliset kastikkeet tekivät jokaisesta suupalasesta juhlahetken. Ihanan kipristelevä Virgin Mary sopi juomaksi ihan mielettömän hyvin.   Täytetyn vohvelin jälkeen avokadopretzel (eli kaiketi suora viipurinrinkeli?) maistui aluksi jopa vähän pliisulta. Hätä ei onneksi ollut pitkäikäinen, vaan aika pian suu tottui avokadopretzelin mietoon makuun. Toi suoristunut rinkeli oli aivan tosi hyvin tehty. Päällisinä on käytetty suunnilleen samoja täytevaihtoehtoja kuin ravintolan pizzoissa. Muoto on vaan vähän erilainen. Tämän kokemuksen pohjalta söisin ensi kerralla ensiksi rinkelit ja sitten suolaisen vohvelin.Kaikki osaavat tehdä hirveän makuisia smoothieita. Siihen ei tarvi kuin blenderi sekä kaikkia mittasuhteita uhmaava määrä hedelmiä ja maitotuotteita. Piece ’n’ lovessa oli ohitettu tämä ansa. Pidin keskustelusta ystäväni kanssa: ”Mulla on vähän ongelmia mangon kanssa… mutta tämähän on ihan tajuttoman hyvä! Mä syön tän itse!” Annokset ovat tosi reiluja, joten suosittelen valitsemaan sellaisen brunssikaverin seuraksi, joka kykenee jakamaan annoksia. Näin tästä käynnistä saa eniten irti. Oli ihanaa istua yhdessä maistelemassa ruokia ja huokailla. Paikka on rento, joten ei tarvitse kiristellä ylänappeja ennen ravintolaan astumista.Jälkiruuan virkaa meillä toimitti jugurtilla ja marjoilla päällystetty vohveli. Annos oli odotettua vähäsokerisempi. Mä olin ajatellut ton valkoisen olevan jotain äklömakeaa, mutta se olikin hyvin maltillisesti sokeroitu jugurtti. Annoksen päälle oli valutettu jotain sokerilientä, joka pirskahteli aina välillä omaan suupalaan. Vaikka tässä kohtaa ruokailua oli jo perusteltua todeta olevansa täynnä, niin tästä ei jäänyt överiolo.Kaikkinensa tosi onnistunut brunssi. Mistä voisi valittaa, kun ruoka on hyvin tehtyä ja mietittyä? Kaupungin brunsseista yksi niistä, jotka satsaavat ruokaan. Menen udestaan testaamaan muita listalla olevia annoksia. Nähdään jonossa!

Keijo antaa tästä brunssista viisi keijoa viidestä mahdollisesta!

– Miinukset:
Brunssilta puuttuu heikkoudet
Annokset ovat tuhteja, eli joku kevyempi vaihtoehto olisi kiva
Ennustan, että tulevaisuudessa on vaikea saada pöytää täältä

+ Plussat:

Kaunis esillelaitto
Hyvin ja inspiroivasti valmistettua ruokaa. Asiat on mietitty loppuun saakka.
Ystävällinen henkilökunta

Hinta: 3-13 € /annos
Osoite: Uudenmaankatu 9, 00120 Helsinki
FB: https://www.facebook.com/piecenlove
ATK: https://www.piecenlovepizza.com/

Aukiolo: Viikonloppuisin kello 11-14. Jätä tilaus tiskille ja käy istumaan.

Oletko käynyt brunssilla? Millainen kokemus sinulle jäi Piece ’n’ Loven tarjoiluista?

Ja ps. Brunssikeijo on Facebookissa ja Instagramissa. Seuraa, tykkää ja vastusta. Voit kertoa minusta kaverillesi tai vaihtoehtoisesti suositella vihollisellesi minun vihaamia brunssipaikkoja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s